Pravno obvestilo

Varovanje osebnih podatkov

Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec se zavezuje da ima spletne strani in druge sisteme primerno zaščitene s tehničnimi in organizacijskimi ukrepi proti izgubi, uničenju, dostopu, spreminjanju in širjenju podatkov s strani nepooblaščenih oseb. Kljub rednemu vzdrževanju in posodabljanju sistema zaščite pa vaših podatkov ni mogoče popolnoma zaščititi.

Komunikacija

Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, kar lahko poda v pisni izjavi na Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila
  • pošiljatelj bo jasno razviden
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
  • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik upošteval takoj ob prejetju.

Odveza odgovornosti

Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na, v teh splošnih pogojih opredeljenih, spletnih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh v doglednem roku. V takem primeru bo Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec kupca naknadno obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec si pridržuje pravico do tiskarskih napak.

Upravljalec spletne trgovine

Zavod za turizem, kulturo in razvoj Rogatec
Pot k ribniku 6
3252 ROGATEC 
Tel: +386 (0)3 81 86 200
GSM: +386 (0)40 814 239
Faks: +386 (0)3 81 86 206