Bralček – leseni pripomoček drži strani knjige razprte med branjem

4,00 

Leseni bralček, dimenzij 8 x 3 cm je pripomoček za branje, ki bo oživel vašo bralno izkušnjo in vam pomagal pri držanju knjige ali listov odprte med branjem.

👍 Preprosta uporaba: bralček nataknete na palec, kar vam omogoča enostavno razprtje knjige in hkratno držanje knjige.

Opis

Leseni bralček, dimenzij 8 x 3 cm bo oživel vašo bralno izkušnjo in vam pomagal pri držanju knjige ali listov odprte med branjem.

📖 Ohranite strani odprte: leseni bralček je oblikovan, da nudi preprosto rešitev za težave, ki jih imate pri držanju strani odprte v svoji najljubši knjigi. S tem priročnim pripomočkom boste lahko enostavno sledili besedilu.

🌳 Naravni les: bralček je izdelan iz naravnega lesa, kar mu daje toplino in unikatnost. Les je trajnosten material, ki se bo lepo zlil z vašo knjižno zbirko.

📚 Spodbuda za branje: kot je pravilno poudaril Tone Pavček, če ne bomo brali, nas bo pobralo je branje zares ključnega pomena. Leseni bralček je tako čudovito darilo za vse ljubitelje knjig ali za tiste, pri katerih bi radi spodbudili branje.

👍 Preprosta uporaba: bralček nataknete na palec, kar vam omogoča enostavno razprtje knjige in hkratno držanje knjige.

Ne dovolite, da se vam knjige zaprejo med branjem. Naročite svoj Leseni bralček in uživajte v branju brez prekinitev. Darilo bo razveselilo bralce vseh starosti!

Dimenzije pripomočka pri branju: 8 x 3 cm

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.